Луксозна 2-етажна къща в село Бистрица е причината Николета Маданска и

...
Луксозна 2-етажна къща в село Бистрица е причината Николета Маданска и
Коментари Харесай

Палат за 1 млн. лв. - ябълката на раздора между Николета Маданска и Венелин

Луксозна 2-етажна къща в село Бистрица е причината Николета Маданска и Венелин Петков да не се поглеждат. В момента двамата водят каузи за въпросния парцел, в който живееха дълги години на фамилни начала.

Според сайтът Intrigi.bg палатът се прави оценка на малко над 500 000 евро. 

Част от двора на парцела в Бистрица:

Всъщност парцелът е благосъстоятелност на Венелин Петков и въпреки двамата да нямат брак, дълги години живееха на фамилни начала, което автоматизирано дава право на Маданска на дял от къщата.

Като майка на двамата му сина на нея се поставя половината от парцела, а по закон след раздялата тя има право да отглежда децата си там. Водещата обаче избра да се изнесе с момчетата при родителите си в село Лозен, където фамилията й има още по-голям дворец.

Ето го:

В момента Петков и Маданска водят дело за делба на родителските права и за парцела в Бистрица.

Месеци откакто звездната двойка се раздели, Петков пък стана жертва на апаши, които разграбиха въпросния парцел. Според осведомени сега журналистът живее в апартамент в София, само че няма желание на продава къщата в Лозен.

В хода на делото въпреки всичко с Маданска стигнаха до консенсус за развъждането на децата и всеки втори уикенд те са при баща си. Какво ще се случи с първокласния парцел в Бистрица, към този момент остава мистерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР